prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Predstavljen novopokrenuti projekt izdavanja audio knjiga

Projekt izdavanja audio knjiga, kojim se nastoji promovirati kultura čitanja i knjige učiniti što dostupnijima čitateljima, predstavljen je u prošlog tjedna u Zagrebu. Ovim projektom želi se pridonijeti promicanju kulture čitanja i popularizaciji knjiga te ih učiniti dostupnijim na drugačiji način.

Autori projekta, Renata Cisar i Mustafa Topčagić, istaknuli su kako je taj projekt pozitivna posljedica pandemijskog razdoblja, dok je dodatni motiv za pokretanje projekta audio knjiga bio što ih na domaćem tržištu nema dovoljno.

Autori projekta također su najavili da audio knjige namjeravaju plasirati u knjižnice, razne kulturne institucije, škole, udruge slijepih i slabovidnih, ali ih ponuditi i turističkim zajednicama, agencijama, prijevoznicima.
Na CD-u će se moći nabaviti u knjižarama, poštama i kioscima, a online preko mobilne aplikacije i downloadom s web shopa.

Osim mladih hrvatskih autora, planiraju izdavati književne klasike Zagreba i okolice, hrvatske pisce iz BiH te sve ono za što procijene da postoji interes, a otvoreni su i za suradnju s velikim izdavačima.