prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Preporuke za vrednovanje i ocjenjivanje tijekom nastave na daljinu za sustav strukovnog obrazovanja

Budući da se od 16. ožujka 2020. odmah i u cijelom sustavu prešlo se na nastavu na daljinu, Ministarstvo znanosti i obrazovanja u travnju je donijelo Upute za vrednovanje i ocjenjivanje tijekom nastave na daljinu. Temeljem Uputa, Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih izradila je Preporuke za vrednovanje i ocjenjivanje tijekom nastave na daljinu za sustav strukovnog obrazovanja.

Kako sustav strukovnog obrazovanja obuhvaća različita područja/obrazovne sektore, nije moguće donijeti jedinstvene upute, već se u ovom dokumentu donose prijedlozi za provođenje procesa vrednovanja i ocjenjivanja znanja i vještina te izradbe i obrane završnog rada tijekom nastave na daljinu.

U dokumentu Primjeri za provođenje projekata, vrednovanja i ocjenjivanja po obrazovnim sektorima donosimo prijedloge koje vam mogu poslužiti u daljnjem radu, a koje su ustupili nastavnici strukovnih škola. Dokumenti se mogu preuzeti na sljedećim poveznicama:
Preporuke za vrednovanje i ocjenjivanje tijekom nastave na daljinu_ASOO

Primjeri za provođenje projekata, vrednovanja i ocjenjivanja_ASOO