prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Priključite se dječjem online zboru

Dječji zbor Centra za kulturu i informacije Maksimir i dalje održava redovite online probe dva puta tjedno, utorkom i četvrtkom od 20:00 sati. Ovom prigodom pozivaju svu zainteresiranu djecu da im se pridruže!

Djeca svakodnevno komuniciraju međusobno i sa svojom dirigenticom Galinom Veličko na grupi na Whattsapp-u, gdje razmjenjuju glazbu, crteže, posjete svjetskim online muzejima i dr.

Dječji zbor CKIM-a poziva svu djecu koji imaju želju i volju da im se pridruže u ONLINE ZBORU! Koliko god ova situacija nije uobičajena za probe zbora, ajmo vidjeti i pozitivnu stranu nastalog…. djeca koji su daleko od Zagreba iz drugih dijelova Hrvatske i svijeta mogu se okupiti zajedno na jednom mjestu, družiti se, pjevati i dijeliti informacije o glazbi.

Sva djeca koja žele i vole pjevati slobodno neka se prijave na mail galinavelicko555@gmail.com ili na broj 091 600 1355.

Osim toga, pokrenuli su i glazbene online radionice koje uključuju sate pjevanja, glazbenu edukaciju i druge zanimljivosti iz glazbe.