prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Primjena digitalnih bilježnica OneNote za učenike i nastavnike – webinar edukacije učitelja u sklopu kurikularne reforme

Ministarstvo znanosti i obrazovanja organizira ciklus webinara na kojem će tijekom sljedećih mjeseci najuspješniji odgojno-obrazovni radnici nagrađeni 2019. godine predstaviti svoje primjere dobre prakse.

Ovim ću webinarom pokazati kako se jednostavno i brzo svi unutar sustava obrazovanja možemo povezati kroz aplikacije OneNote i Outlook unutar Officea 365 za škole.

Pokazat ću kako napraviti interesne skupine i digitalne bilježnice za sve učenike i nastavnike.

Na primjeru digitalnih bilježnica izrađenih za predmet Hrvatski jezik pokazat ću kako se IKT može upotrebljavati za učenje i vrednovanje za učenje i vrednovanje kao učenje – formativno vrednovanje, kako nastavnik može pomoću digitalne bilježnice individualizirati nastavne sadržaje i lakše ih prilagoditi svakom učeniku (učeniku po posebnom i prilagođenom programu, učeniku s različitim teškoćama ili naprednom učeniku) te kako nastavnik može pratiti rad učenika na daljinu i davati mu povratnu informaciju.

Nastavnici će vidjeti, bez obzira na to koji predmet predaju, kako napraviti digitalne bilježnice za svoje učenike, kako ih primijeniti te kako međusobno razmjenjivati materijale i bolje surađivati i komunicirati preko aplikacija koje nudi Office 365 za škole.

Predavačica je Božana Tenji, Druga srednja škola Bela Manastir.

Webinar će se održati u utorak, 25. veljače 2020. godine, u 13 sati. Predviđeno je vrijeme trajanja webinara jedan sat.

Za sudjelovanje na webinaru obvezna je prijava u sustavu EMA, gdje se mogu pronaći i ostale informacije o webinaru: https://ema.e-skole.hr/edukacija/10524.

Snimke webinara objavljuju se na kanalu Ministarstva znanosti i obrazovanja na sustavu Meduza.

 

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Ministarstva znanosti i obrazovanja