prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Primjena suvremenih metoda poučavanja u nastavi – primjeri dobre prakse – webinar edukacije učitelja u sklopu kurikularne reforme

Ministarstvo znanosti i obrazovanja organizira ciklus webinara na kojem će, tijekom sljedećih mjeseci, najuspješniji odgojno-obrazovni radnici, nagrađeni 2019. godine, predstaviti svoje primjere dobre prakse.

Ovo online izlaganje prikazuje primjere iz prakse kako se provođenjem projektne nastave u nastavi informatike razvija kreativnost učenika stavljanjem učenika u središte nastavnoga procesa.

Projektna nastava je dinamična i interaktivna, što pozitivno utječe na aktivnost i motivaciju učenika.
Unatoč tome što je ovakav način nastave zahtjevniji kako za učenike tako i za nastavnike, zadovoljstvo i entuzijazam može se uočiti u svih sudionika.

Osim navedenog, važno je istaknuti kako ovakav način ostvarivanja predmetnih odgojno-obrazovnih ishoda i međupredmetnih tema omogućuje integraciju nastavnih sadržaja u sklopu istog predmeta te korelaciju s drugim nastavnim predmetima.

Predavačica je Alma Šuto, Osnovna škola Zmijavci.

Webinar će se održati u ponedjeljak, 16. ožujka 2020. godine, u 13 sati. Predviđeno je vrijeme trajanja webinara jedan sat.

Za sudjelovanje na webinaru obvezna je prijava u sustavu EMA, gdje se mogu pronaći i ostale informacije o webinaru: https://ema.e-skole.hr/edukacija/10723.

Snimke webinara objavljuju se na kanalu Ministarstva znanosti i obrazovanja na sustavu Meduza.