prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Projekt DRVOKOD – webinar edukacije učitelja u sklopu kurikularne reforme

Ministarstvo znanosti i obrazovanja organizira ciklus webinara na kojem će, tijekom sljedećih mjeseci, najuspješniji odgojno-obrazovni radnici, nagrađeni 2019. godine, predstaviti svoje primjere dobre prakse.

U sklopu realizacije terenske nastave na području u blizini škole, gdje se nalaze svi primjerci drveća, učenici će upoznavati i imenovati vrste i zahvaljujući tome, primjereno njihovoj dobi, upoznati jezik prirodoslovlja (znanstveno nazivlje biljnih vrsta).

Determinacija pojedinih vrsta drveća pridonijet će razumijevanju nekih od koncepata općeg znanja o prirodi i okolišu.

Slijedi demonstracija i objašnjavanje znanstvenog nazivlja, elektronički način obilježavanja svakog drveta te uređivanje web stranice na kojoj će se nalaziti svi podaci vezani uz određenu vrstu. Tako ćemo razvijati interes učenika prema praktičnom radu uz korištenje i primjenu suvremenih tehnologija.

Predavač je Branko Raičković, IV. osnovna škola Bjelovar.

Webinar će se održati u srijedu, 15. siječnja 2020. godine, u 15 sati. Predviđeno je vrijeme trajanja webinara jedan sat.

Za sudjelovanje na webinaru obvezna je prijava u sustavu EMA, gdje se mogu pronaći i ostale informacije o webinaru: https://ema.e-skole.hr/edukacija/8619

Snimke webinara objavljuju se na kanalu Ministarstva znanosti i obrazovanja na sustavu Meduza.

 

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Ministarstva znanosti i obrazovanja.