prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Proljetna Frooom! filmska škola u Zagrebu

Otvoreni su upisi na tri razine radionica FROOOM! filmske škole za djecu i mlade, koje će se održati u Zagrebu u prostorijama MO Voćarska, Voćarska cesta 71, od 19. do 23. travnja!

Frooom! je inovativan i interdisciplinaran obrazovni program namijenjen djeci i mladima u dobi od 8 do 17 godina, koji od 2012. godine u RH i međunarodno provode Bacači Sjenki. To je filmska škola u kojoj je svaki dan iznenađenje za polaznike jer se zasniva na individualnim potrebama te gradi na osobinama svakog polaznika.

Tako se polaznici zabavljaju na najluđi i najpametniji način razvijajući svoje individualne vrline i međuljudske vještine. Pod sloganom “što ne vidiš gledajući film” istražuju povijesne labirinte koji su stvorili film kakvog ga poznajemo danas na Netflixu, HBO-u, na Youtube, u računalnim igricama, reklamama, brojnim TV formatima i drugdje, a sve to uče na najboljim filmovima i medijskim sadržajima svih vremena.

Prve radionice u 2022. godini održale su se u tjednu od 21. do 25. veljače, u prostorijama Mjesnog odbora Voćarska. Nove proljetne radionice održati će se od utorka 19. do subote 23. travnja:

Prijave su moguće na mrežnim stranicama Frooom.