prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Radionica animiranog filma za učitelje, nastavnike i odgojitelje

Nakon prve održane radionice animiranog filma za odrasle, obrazovne djelatnike, koju su voditelji VANIME realizirali tijekom ljeta, Filmsko-kreativni studio VANIMA priprema novu koja će biti održana od 12. do 14. prosinca uz financijsku potporu grada Varaždina.

Cilj je ove radionice vještinu animacije unijeti u vrtićke skupine i učionice. Na radionici će biti usvojene osnove filmske teorije i filmskog jezika, nekoliko metodičkih scenarija za nastavu filma i ovladavanje praktičnim vještinama potrebnim za nastajanja animiranog filma.

Svi sudionici će se okušati u radu s filmskom opremom koja im je lako dostupna i upoznat će besplatne i jednostavno dostupne računalne programe za obradu snimljenog materijala.

Edukaciju je osmislila i vodit će je osnivačica VANIME Dubravka Kalinić Lebinec. Uz nju će praktični dio edukacije, tehničku izvedbu i montažu voditi Ana Sever i Hrvoje Selec.

Pozivaju se svi zainteresirani obrazovni djelatnici (učitelji, nastavnici, odgojitelji) s područja grada Varaždina da svoje prijave za sudjelovanje podnesu na e-adresu: vanima@vanima.hr do 9. prosinca 2019. godine

Radionica je besplatna za sudionike pa je zato i ograničen broj mjesta.

 

Vijest je prenesena s portala Medijska pismenost – abeceda za 21. stoljeće.