prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Radionica keramike za djecu i mlade u Splitu

U kreativnom hub-u Prostor (Plančićeva 2, Split) u studenom kreće niz radionica keramike za djecu, mlade i odrasle na hrvatskom i engleskom jeziku.

Laura Short iz SAD-a koja trenutno boravi u Splitu, vodit će radionice za djecu i mlade. Na taj način osim samog rada s glinom, djeca i mladi imat će priliku usavršiti svoje znanje engleskog jezika. Radionice za djecu namijenjene su uzrastu od 6 do 12 godina, a održat će se u dva termina; u subotu 5. studenog (10-11:30) i srijedu, 30. studenog (18-19:30). Djeca će na radionicama naučiti kako izraditi svoj vlastiti ukrasni predmet od gline te će koristiti klasične tehnike za ručnu izradu i dekoraciju gline. Polaznici su slobodni izraditi i dekorirati dio gline kako god žele. Kroz radionicu potičemo kreativnost i istraživanje.

Radionica za mlade namijenjena je uzrastu od 13 do 18 godina, a održat će se u srijedu 16. studenog od 18 do 19:30. Mladi će naučiti kako izraditi svoj vlastiti predmet od gline poput šalice ili zdjele. Sudionici će koristiti klasične tehnike za ručnu izradu i dekoraciju, uključujući drevnu metodu „pinch pot“, i na taj način stvoriti uporabni umjetnički predmet te istovremeno vježbati engleski jezik.

Radionice za djecu i mlade traju po 90min. Dovršeni radovi bit će dostupni u Prostoru nakon procesa sušenja i pečenja.

Rezervirajte mjesto za vaše dijete na: info@culturehubcroatia.hr uz napomenu „Radionica keramike“ te ime i prezime djeteta, dob, vaš kontakt i termin za koji rezervirate.

Upisi su otvoreni do popunjenja mjesta.