prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Radionica pripreme projektnih prijava u sklopu dijaloga s mladima programa Erasmus+

Agencija za mobilnost i programe EU u suradnji s Centrom za mlade Informadur organizira radionicu o pripremi projektnih prijava u sklopu aktivnosti dijaloga s mladima programa Erasmus+. Radionica će se održati 4. travnja 2019. godine od 10 do 15 sati u Centru za mlade Informadur, Ante Starčevića 22 (Bazen Gruž), Dubrovnik.

Radionica je namijenjena potencijalnim prijaviteljima, primjerice udrugama mladih i za mlade, jedinicama lokalne i regionalne samouprave, javnim tijelima, školama, koji se žele informirati o mogućnostima i načinu prijave ove vrste projekata koji se financiraju u okviru Ključne aktivnosti 3 u području Erasmus+ mladih. Sudionici će imati priliku iz prve ruke čuti iskustvo uspješne prijave od već postojećih korisnika, ali i dobiti povratne informacije o kvaliteti potencijalnih projektnih ideja kroz rad u manjim grupama i raspravu o projektnim idejama.  
 
Svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje putem prijavnog obrasca do 27. ožujka 2019. godine.
 
Sudjelovanje na radionici je besplatno, ali broj sudionika na radionici je ograničen te Agencija za mobilnost i programe EU zadržava pravo odabira sudionika sukladno motivaciji prijavljenih. Organizator nije u mogućnosti sudionicima refundirati troškove putovanja.  
 
Na poveznici je dostupan okvirni raspored radionice. Odabrani sudionici će zajedno s potvrdom o sudjelovanju primiti i detaljan raspored radionice te druge korisne informacije potrebne za uspješno sudjelovanje.
 
Dodatne informacije dostupne su putem e-adrese mladi@mobilnost.hr.