prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Radionice o projektima za srednjoškolce

Kulturni centar Travno započinje radionice kroz koje će srednjoškolcima iz Zagreba i okolice pružiti priliku da prođu projekt od ideje preko aplikacije do realizacije.

Organizatori pozivaju sve aktivne i kreativne srednjoškolce koji žele naučiti pisati projekte ostvare svoje ideje uz pomoć KUC Travno.

Za sudjelovanje je potrebno poslati poruku na e-adresu goga@kuctravno.hr ili se javiti porukom putem WhatsApp aplikacije na broj 091 609 6745 najkasnije do 29. veljače 2024. godine. U poruci je potrebno napisati ime i prezime, broj mobitela i rečenicu-dvije o tome zašto želite sudjelovati u ovom projektu namijenjenom srednjoškolcima. Organizatori će se povratno javiti u najkraćem roku!

Ističu kako im je cilj upoznavanje, umrežavanje, edukacija o pisanju projekata, a na kraju svega i sama provedba. Nakon početne edukacije, srednjoškolci će imati prilike napisati svoj projekt i aplicirati na KUC Travno. Komisija će potom odabrati najbolje projekte koji će uz financijsku, tehničku i organizacijsku podršku tijekom 2024. godine biti i realizirani.

Više informacija zatražite putem telefona 66-01-626 ili mobitela 091 609 6745, radnim danom od 9 do 15 sati.