prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Razredna nastava – matematika i daroviti učenici – webinar edukacije učitelja u sklopu kurikularne reforme

Ministarstvo znanosti i obrazovanja organizira ciklus webinara na kojem će, tijekom sljedećih mjeseci, najuspješniji odgojno-obrazovni radnici, nagrađeni 2019. godine, predstaviti svoje primjere dobre prakse.

Učiteljima će se prikazati primjer rada s potencijalno darovitim učenicima u području matematike. Upoznat će ih se s postojećim natjecanjima u RH, dat će im se savjeti za organizaciju natjecanja u svojoj školi, potaknuti ih na sudjelovanje na natjecanjima i osnažiti ih za rad s potencijalno darovitom djecom. Dobit će teorijsku podlogu, objasnit će im se faktori koji utječu na razvoj potencijala darovitih (okolni čimbenici, osobine ličnosti djeteta, poticajno okružje, sustavan rad, divergentno mišljenje…). Upoznat će se s digitalnim alatima koji im mogu pomoći u radu s potencijalno darovitima te u svakodnevnom radu (ankete, suglasnosti, razredne stranice, Google alati, Epic Pen). Ohrabrit će ih se za veću vidljivost svog rada i svoje škole te kako primijeniti digitalnu tehnologiju u diseminaciji svog rada i rada škole.

Predavač je Tomislav Magdić, OŠ Dobriše Cesarića, Zagreb

Webinar će se održati u srijedu, 8. siječnja 2020. godine, u 15 sati. Predviđeno je vrijeme trajanja webinara jedan sat.

Za sudjelovanje na webinaru obvezna je prijava u sustavu EMA, gdje se mogu pronaći i ostale informacije o webinaru: https://ema.e-skole.hr/edukacija/8599

Snimke webinara objavljuju se na kanalu Ministarstva znanosti i obrazovanja na sustavu Meduza.

 

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Ministarstva znanosti i obrazovanja.