prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Rezultati 10. Natječaja za najljepše ljubavno pismo

Stručno povjerenstvo Natječaja koje čine viši knjižničar i književnik Ivan Babić (predsjednik), dramski umjetnik i pjesnik Zvonko Zečević, pjesnikinja i predstojnica Katedre za Kroatistiku FFZG-a Evelina Rudan, knjižničarka u mirovini Biserka Gašparac, knjižničarka Ana Pavlek i književnica Nada Mihoković Kumrić, od 215 pristiglih radova izdvojilo je 9 nagrađenih i 15 pohvaljenih.

Završna svečanost održat će se u prostoru Čitaonice Knjižnice Sesvete (ulaz s gornje strane zgrade, Trg D. Domjanića 6, 10360 Sesvete, tel. 01/2002 064), u srijedu 15. veljače 2023. s početkom u 18 sati. Program će obogatiti tri glazbene točke Glazbene škole Zlatka Grgoševića u Sesvetama.

U sklopu svečanosti organizatori će dodijeliti priznanja i zaslužene nagrade, kao i zahvalnice za sudjelovanje, a nagrađena i pohvaljena pisma i pročitati.

Od ukupnih 215 pristiglih pisama, 123 su prijavljena u kategoriju Odrasli, 17 pisama je prijavljeno za kategoriju Srednja škola, dok je 75 pisama prijavljeno za kategoriju Osnovna škola.