prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Roditelji – suradnici u nastavi – webinar edukacije učitelja u sklopu kurikularne reforme

Ministarstvo znanosti i obrazovanja organizira ciklus webinara na kojem će tijekom sljedećih mjeseci najuspješniji odgojno-obrazovni radnici nagrađeni 2019. godine predstaviti svoje primjere dobre prakse.

Roditeljstvo u školi je neiscrpna tema i čini mi se neophodna za dodatno razumijevanje i uključivanje roditelja kao suradnika kako bi se stvorila očekivana i nužna veza škole i doma. Ista je često na formalnoj razini pa roditelji, kao i učitelji, ne osjećaju da su zapravo neizostavni u projektu dijete-učenik-čovjek.

Kako znamo i sami, uz dijete u školu uvijek idu i roditelji, djedovi i bake iako ne sjede s djetetom u učionici.
Učitelji i škola s djecom odlaze kući iako ne sjede za njihovim stolom. Jedino što je u tom krugu istinski važno jest dobra, kvalitetna suradnja na obostrano zadovoljstvo. Unatoč tome što taj put nije najlakši, on je neophodan!

S obzirom na to da je taj dio učiteljskog posla moja strast, spremna sam Vas uvodnim koracima povesti na ovo čudesno putovanje.

Predavačica je Ines Ivanovski, Osnovna škola Lučac.

Webinar će se održati u ponedjeljak, 24. veljače 2020. godine, u 11 sati. Predviđeno je vrijeme trajanja webinara jedan sat.

Za sudjelovanje na webinaru obvezna je prijava u sustavu EMA, gdje se mogu pronaći i ostale informacije o webinaru: https://ema.e-skole.hr/edukacija/10523

Snimke webinara objavljuju se na kanalu Ministarstva znanosti i obrazovanja na sustavu Meduza.

 

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Ministarstva znanosti i obrazovanja.