prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

SozialMarie – poziv na natječaj

SozialMarie i ove godine raspisuje novi natječj iz područja civilnog društva i društvenog poduzetništva, projekti koje provode profitna poduzeća, ali i javna uprava, a koji nude inovativna rješenja za društvene izazove. Prijaviti se mogu projekti iz Austrije, Mađarske, Češke te ove godine i iz cijele Hrvatske. Za Sloveniju vrijedi pravilo da mjesto provođenja projekta ne smije biti udaljeno više od 300 km od Beča.

Natječaj traje do 21. siječnja 2020. godine, a prijave se šalju putem službene mrežne stranice.

15 najboljih društvenih inovacija nagradit će se 1. svibnja 2020. godine pri javnom uručenju nagrada u bečkom ORF RadioKulturhausu. Prve tri nagrade imaju vrijednost od 15 000, 10 000 i 5000 eura, a daljnjih se 12 nagrada dodjeljuje u vrijednosti od 2000 eura.

Sve informacije o natječaju SozialMarie 2020 dostupne su na mrežnoj stranici www.sozialmarie.org/hr/natjecaj.

Inovacija je u natječaju što od ove godine sudjeluju projekti iz cijele Hrvatske. Dostupan je i Intervju s Branimirom Šloserom, članom nagrađenog kluba Zagreb 041, ovjenčanog nagradom SozialMarie 2019.

Osvrt na proteklih 15 godina, ali i Vaši dojmovi, potakli su promjenu vizualnog identiteta nagrade SozialMarie i način komuniciranja s javnošću. Kako bi se nagrađenim projektima omogućila bolja vidljivost, ograničena je dostupnost baze projekata na nagrađene i nominirane projekte. Osim toga, za nagradu publike odsad će se odlučivati isključivo među nominiranim projektima (tj. neće se više birati među svim prijavljenim projektima, kako je bilo dosad). Sve projektne prijave i dalje ostaju u mrežnoj pohrani organizatora, ali ne dobivaju javni profil na službenoj mrežnoj stranici. Novi vizualni identitet bit će predstavljen 1. svibnja 2020. godine.