prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Suradnja s roditeljima – webinar edukacije učitelja u sklopu kurikularne reforme

Ministarstvo znanosti i obrazovanja organizira ciklus webinara na kojem će tijekom sljedećih mjeseci najuspješniji odgojno-obrazovni radnici nagrađeni 2019. godine predstaviti svoje primjere dobre prakse.

U webinaru ću opisati vrste suradnje s roditeljima, a zatim bih detaljnije objasnila partnerski odnos roditelja i škole te što se promijenilo u mome radu otkad sam se i sama našla u ulozi roditelja.

Na kraju bih predstavila primjer dobre prakse i načine na koje surađujem s roditeljima (Classdojo, Večer matematike, radionice, roditelj na nastavi, roditelj predavač, i slično).

Predavačica je Anita Rašić, Katolička osnovna škola Požega.

Webinar će se održati u četvrtak, 6. veljače 2020. godine, u 15 sati. Predviđeno je vrijeme trajanja webinara jedan sat.

Za sudjelovanje na webinaru obvezna je prijava u sustavu EMA, gdje se mogu pronaći i ostale informacije o webinaru: https://ema.e-skole.hr/edukacija/9854.

Snimke webinara objavljuju se na kanalu Ministarstva znanosti i obrazovanja na sustavu Meduza.

 

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Ministarstva znanosti i obrazovanja.