prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Tableti i pametni telefoni: upotreba mobilnih uređaja kao obrazovnih alata

U sklopu Erasmus+ K1 projekta “School – gateway to life” učiteljica Daniela Žižanović iz Osnovne  škole Pantovčak sudjelovala je na stručnom usavršavanju na  tečaju “Tableti i pametni telefoni: upotreba mobilnih uređaja kao obrazovnih alata” koji se održao u  Firenci od 8. srpnja do 13. srpnja 2019. godine.

Na tečaju je sudjelovalo 12 polaznika iz Poljske, Španjolske, Njemačke, Francuske, Slovačke, Islanda i Hrvatske.

Tijekom  tečaja koji je trajao šet dana učitelji su se međusobno upoznali te unaprijedili svoje digitalne vještine i naučili kako uključiti tehnologiju u svoju nastavu. Upoznali su se i ovladali  digitalnim  alatima koje će koristiti u svom radu s učenicima.

Učenici će naučiti kako uz pomoć digitalnih web alata Trello, Padlet, Lyricstraining, Quizlet, Socrative, H5P, OneNote, HP Reveal, ED Puzzle i Plicers na nov i zanimljiv način savladati nastavne sadržaje, učiti i unaprijediti svoje znanje i vještine.  

Osim unaprijeđivanja digitalnih vještina učitelji su imali priliku posjetiti i upoznati prekrasnu Firencu i najslikovitiju talijansku regiju Toskanu.