prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Teen Minute 2020 – još nekoliko dana za slanje filmova

Teen Minute 2020 – poziv na slanje filmova za 28. hrvatski festival jednominutnih filmova u posebnoj kategoriji namijenjenoj mladima između 15. i 19. godine.

U sklopu 28. hrvatskog festivala jednominutnih filmova ove godine postoji posebna kategorija namijenjena mladima od 15. do 19. godine života. Tema je “Međugeneracijska solidarnost”. Posebna kategorija “Teen Minute 2020” dio je projekta “Bringing Together Young and Old through Art(s)” (TOYA-Project) čiji je nositelj učenik Glazbene škole Požega, Dominik Budimir.

Premda je festival odgođen do daljnjega, rok za slanje filmova završava u petak, 22. svibnja 2020. godine. Još je ostalo vremena za snimiti film, a tema je i više nego aktualna! Starijim osobama možemo pomoći i pružiti im ljubav, bez obzira na fizičku distancu. Svatko ima neku stariju osobu u svojoj okolini, u svome životu. U svakome je obliku umjetničkoga izražavanja najbolje prikazati ono što nam je blisko. U formi jednominutnoga filma može se prikazati na koji način je moguće pomoći starijima u doba pandemije! Moguće je upotrijebiti i primjer međugeneracijske solidarnosti nevezan uz trenutnu situaciju, neki događaj koji je obilježio vaš život. Pustite mašti na volju, snimite film i pošaljite ga na festival! Veselimo se vašim radovima!

Pravila natječaja i prijavnicu možete preuzeti ovdje.