prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

“Tesla & friends” stižu Tehnički muzej

Manifestacija “Tesla&friends” održat će se u Zagrebu od 9. do 12. srpnja u povodu 185. obljetnice rođenja Nikole Tesle i osmog Dana Nikole Tesle dana znanosti, tehnologije i inovacija.

Prvog dana manifestacije koju organizira udruga Nikola Tesla – Genij za budućnost, u Tehničkom muzeju Nikola Tesla u Zagrebu održat će se prigodan program demonstracije Teslinih pokusa, a u večernjim satima na zagrebačkim fontanama bit će projiciran lik Nikole Tesle.

Na dan Teslina rođenja, 10. srpnja, predstavnici udruge Nikola Tesla – Genij za budućnost, Instituta Ruđer Bošković i Grada Zagreba, položit će vijence kod Teslina spomenika.

U programu sudjeluju glumci Nikolina Prkačin i Zvonko Novosel te glazbenici Lela i Joe Kaplowitz i Sandra Halužan, a program će završiti performansom “Tesline bijele golubice”.