prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Tjedan Centra za e-učenje

I ove će se godine održati tradicionalni Tjedan Centra za e-učenje od 21. do 25. rujna 2020. godine, ali online putem s obzirom na epidemiološku situciju uzrokovanu pandemijom COVID-19.

Pripremljen je niz događanja kojim se želi pomoći nastavnicima da na početku nove akademske godine što jednostavnije krenu s nastavom i da se što lakše snađu u online okruženju.

Uz dva panela na vrlo aktualne teme:

Pripremljena je i online verzija vrlo tražene radionice “ABC  radionica dizajna nastave” kojom se nastavnicima želi pomoći u izradi novog ili unapređenju postojećeg e-kolegija.

Posebno se izdvajaju online konzultacije za nastavnike na kojima mogu pitati i dobiti informacije kako izraditi e-kolegij ili kako izraditi e-portfolio i koristiti ga kao nastavnu aktivnost.

Online prijave i sve informacije o Tjednu Centra za e-učenje mogu se pronaći na mrežnoj stranici: https://www.srce.unizg.hr/ceu/tjedan-ceu-2020.