prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Učenička zadruga kao pokretač novih događanja u školi – primjer dobre prakse – webinar edukacije učitelja u sklopu kurikularne reforme

Ministarstvo znanosti i obrazovanja organizira ciklus webinara na kojem će tijekom sljedećih mjeseci najuspješniji odgojno-obrazovni radnici nagrađeni 2019. godine predstaviti svoje primjere dobre prakse.

Učenička zadruga u osnovnoj školi inicijator je i pokretač novih aktivnosti. Učenici u suradnji s učiteljima i roditeljima uče kako biti dobar inovator i poduzetnik. Učitelji voditelji učeničke zadruge glavni su inicijatori, organizatori i pokretači događanja u koja se nastoji uključiti što veći broj učenika i roditelja. Učenička zadruga se svojim aktivnostima uključuje u život lokalne zajednice.

U ovom webinaru biti će prikazan kratki razvojni put jedne vrlo mlade učeničke zadruge koja djeluje u osnovnoj školi.

Predavačica je Đurđica Lucek, Osnovna škola „Đuro Ester”.

Webinar će se održati u petak, 28. veljače 2020. godine, u 15 sati. Predviđeno je vrijeme trajanja webinara jedan sat.

Za sudjelovanje na webinaru obvezna je prijava u sustavu EMA, gdje se mogu pronaći i ostale informacije o webinaru: https://ema.e-skole.hr/edukacija/10546.

Snimke webinara objavljuju se na kanalu Ministarstva znanosti i obrazovanja na sustavu Meduza.

 

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Ministarstva znanosti i obrazovanja.