prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Upisi u srednje škole: Početak prijava programa za redovite kandidate

NISpuSŠ obavještava sve redovite kandidate kako početak prijava programa kreće u srijedu, 28. lipnja 2023. godine u 8 sati.

Ljestvice poretka prikazat će se u 14 sati. Prijaviti se može do šest programa, a ljestvica poretka može se posložiti na način da na prvo mjesto se postavi škola i program koji se najviše želi upisati i tako redom sve do šestog mjesta.

Programe koji zahtijevaju dodatne provjere moći će se prijavljivati do nedjelje, 2. srpnja 2023. godine, u 16 sati. Prijava programa koji ne zahtijevaju dodatnu provjeru traje do petka, 7. srpnja 2023. godine, u 12 sati.

Svaki puni sat, aplikacija će za svakog kandidata tražiti mjesto na najvišem prioritetu, a kandidat koji ima dovoljno bodova da se nalazi unutar upisne kvote. Program pored kojeg u stupcu Najbolji odabir stoji zelena kvačica je program za koji kandidat trenutno ostvaruje pravo upisa. Program i škola pored kojeg će stajati ta ista zelena kvačica u ponedjeljak, 10. srpnja 2023. godine, u 12 sati bit će program i škola za koju je zaista ostvareno pravo upisa.