prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Upisi u srednje škole: Početak prijava u sustav upisa u srednje škole

Danas, 27. svibnja započele su prijave u sustav upisa u srednje škole.

Nakon prijave, molimo se kandidsti da u kartici “Moji podaci” provjere svoje osobne podatke. Ako ima neispravnih podataka potrebno se obratiti razredniku.

Također, od danas kandidati s teškoćama u razvoju mogu prijavljivati svoje programe u županijskim upravnim odjelima nadležnim za obrazovanje. Ako već niste, pribavite mišljenje Službe za profesionalno usmjeravanje HZZ-a i krenite na prijavu programa. Programe možete prijavljivati do petka, 14. lipnja 2024. godine.

Ako kandidat ima namjeru upisati razredni odjel za sportaše, potrebno je iskazati interes za upis sportskih razrednih odjela. To je potrebno napraviti u kartici “Moji podaci” tako što unesete naziv sporta, klub i mjesto u kojem se klub nalazi. Iskaz interesa traje do petka, 7. lipnja 2024. godine.

Kandidati izvan redovitog sustava obrazovanja se trebaju registrirati. Registracijom se dobivaju podaci za prijavu u sustav. Nakon toga, potrebno je dostaviti potrebne dokumente Središnjem prijavnom uredu najkasnije do ponedjeljka, 24. lipnja 2024. godine.