prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Upisi u srednje škole: Ponovljeno rangiranje radi povećanja kvota

Slijedom povećanja broja slobodnih mjesta u srednjim školama u jesenskom upisnom roku, NISpuSŠ je odlučio provesti novo rangiranje učenika koji su prijavili programe obrazovanja u srednjim školama.

Ponovno rangiranje provelo se u ponedjeljak, 29. kolovoza 2022. u 16 sati, te će time biti omogućen upis većeg broja učenika u jesenskom roku, a za oko 100 učenika omogućit će se upis u viši prioritet prijave. Većini kandidata će plasmani ostati isti.

Kandidati koji u ponovnom rangiranju ostvare pravo upisa u drugi obrazovni program, upisnicu podnose onoj srednjoj školi u koju su ostvarili pravo upisa najkasnije do srijede, 31. kolovoza 2022. do 16 sati.

Kandidati kojima se u ponovnom rangiranju nije promijenio obrazovni program u koji su ostvarili pravo upisa, a podnijeli su upisnice u srednju školu, nisu dužni ponovno podnositi upisnice. Ako je kandidat ponovljenim rangiranjem ostvario pravo upisa u viši prioritet, upisnicu ponovno treba prenijeti na sustav.

NISpuSŠ moli sve kandidate da ponovno provjere svoje podatke o obrazovnom programu i srednjoj školi u koju su ostvarili pravo upisa.