prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Virtualne radionice Euroguidance centra u lipnju

Euroguidance centar poziva sve zainteresirane na sudjelovanje u virtualnim druženjima tijekom mjeseca lipnja 2020. godine na temu profesionalnog usmjeravanja namijenjenog stručnim suradnicima psiholozima i pedagozima u srednjoj školi.

Euroguidance centar Agencije za mobilnost i programe Europske unije organizira dvije online radionice. Raspored radionica dostupan je na službenoj poveznici.

Radionice nisu povezane i moguće je prijaviti se za samo jedan (ili oba) termina. Za sudjelovanje na radionicama nije predviđena kotizacija.

Prijave na radionice odvijat će se isključivo putem sustava EMA u okviru CARNET-ovog projekta e-Škole. Rok za prijavu je u petak, 5. lipnja 2020. godine, do 12 sati. Broj je sudionika ograničen, zato je uputno što prije izvršiti prijavu. Potvrde o zaprimanju prijava uz detaljne informacije o sudjelovanju bit će poslane najkasnije petka, 5. lipnja 2020. godine, na e-adrese registrirane u sustavu EMA (skole.hr).

Organizator je radionica Euroguidance centar Hrvatska – europska inicijativa koja djeluje u okviru Agencije za mobilnost i programe Europske unije s ciljem poticanja stručnog usavršavanja i međunarodne mobilnosti stručnjaka iz područja profesionalnog usmjeravanja u Hrvatskoj te promicanja mogućnosti u okviru programa Erasmus+. U organizaciji edukativnih događanja za stručne suradnike već dugi niz godina ostvarujemo odličnu suradnju s predavačicama s Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, posebno u izvođenju Seminara o profesionalnom usmjeravanju za psihologe i pedagoge, izradi publikacija i suradnje na brojnim događanjima na temu profesionalnog usmjeravanja i karijernog savjetovanja.

 

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Agencije za mobilnost i programe EU.