prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Virtualni sadržaji Hrvatskog povijesnog muzeja

Hrvatski povijesni muzej poziva da istražite online sadržaje i podsjetite se prijašnjih izložbi (održanih u prostoru Muzeja i širom Hrvatske), te pogledate virtualne izložbe – poput „Sjećanja na 20. stoljeće“, „Borbe za pravicu“ i dr.

Na muzejskoj mrežnoj stranici objavljivat će se obavijesti o najnovijim događajima i informacijama vezanima uz Muzej, a dostupna je i posebna mrežna stranica nastala povodom obilježavanja 100-te obljetnice od početka, i završetka, Prvog svjetskog rata „Bez ruma nema šturma!“, gdje možete pronaći zapise iz ratnog dnevnika Stjepana Kolandera, nastale tijekom Prvog svjetskog rata.

Na muzejskim mrežnim stranicama i društvenim mrežama svakodnevno pratite zanimljivosti iz prošlosti, informacije vezane uz muzejske predmete i obljetnice, a pripremaju se i zanimljivi edukativni sadržaji.

Dodatne informacije potražite na Facebook stranicama.