prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Vremenik preostalih županijskih i državnih natjecanja i smotri u školskoj godini 2019./2020.

Agencija za odgoj i obrazovanje na temelju suglasnosti Ministarstva znanosti i obrazovanja donosi Vremenik preostalih županijskih i državnih natjecanja i smotri u školskoj godini 2019./2020. koja će se održati u razdoblju od 7. rujna do 31. prosinca 2020. godine.

Županijska i državna natjecanja i smotre održat će se u matičnim školama učenika ili dostavljanjem snimki radova povjerenstvu na ocjenjivanje. Učenici će potpisani upitnik za nastavak natjecanja od strane roditelja/skrbnika za županijsku razinu natjecanja dostaviti mentoru koji će isti proslijediti županijskim povjerenstvima najkasnije do 14. rujna 2020. godine, a za državnu razinu natjecanja će potpisani upitnik dostaviti tajniku natjecanja najkasnije do 21. rujna 2020. godine. Vremenik, upute i upitnik za učenike objavljeni su u nastavku teksta.

 

Vremenik natjecanja i smotri rujan-prosinac 2020. 

Suglasnost MZO-a na dopune uputa za provedbu natjecanja i smotri 

Dopuna uputa za provedbu natjecanja i smotri 

Upitnik za učenike

 

 

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Agencije za odgoj i obrazovanje.