prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Webinar edukacije učitelja u sklopu kurikularne reforme – TeachMeet

U četvrtak, 9. svibnja 2019. godine, u 14 sati, Arjana Blažić, mag. edu. i mr. Nataša Ljubić Klemše održat će webinar TeachMeet.

Arjana Blažić, članica Mentorskoga tima „Škola za život“. Profesorica engleskoga i njemačkoga jezika i koordinatorica međunarodnih projekata u IX. gimnaziji u Zagrebu. Autorica i voditeljica tečajeva, radionica i predavanja za profesionalno usavršavanje nastavnika i međunarodnu suradnju.

Nataša Ljubić Klemše, magistra, učiteljica savjetnica, eTwinning ambasadorica, članica Mentorskog tima u eksperimentalnome programu „Škola za život”, učiteljica razredne nastave, koordinatorica međunarodnih projekata u I. osnovnoj školi Bjelovar, autorica i voditeljica usavršavanja učitelja na nacionalnoj i internacionalnoj razini, urednica „Bjelovarskog učitelja” – stručnog časopisa ogranka HPKZ Bjelovar, aktivna korisnica IKT-a u profesionalnom i osobnom radu.

Tema je predavanja TeachMeet

Webinar uživo moći će se pratiti u virtualnoj učionici MZO-a.

Snimka predavanja bit će dostupna svima zainteresiranima na posebnome kanalu Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Za dobivanje potvrda o sudjelovanju na webinaru potrebno je prijaviti se u sustav EMA.

O webinaru

Nataša Ljubić Klemše i Arjana Blažić predstavit će TeachMeet, format neformalnoga stručnog usavršavanja odgojno-obrazovnih stručnjaka. Bit će prikazan dosadašnji pregled TeachMeet susreta organiziranih na međunarodnoj i nacionalnoj razini s posebnim osvrtom na susrete organizirane u virtualnom okružju. Sudionici će se upoznati s mogućnostima sudjelovanja na TeachMeetu te s načinima dijeljenja primjera dobre prakse s kolegama.

 

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Ministarstva znanosti i obrazovanja.