prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Započele prijave na radionice “Čuvaj baštinu. Reci NE grafitima!”

Radionice će se održati od ponedjeljka 28. kolovoza do petka 1. rujna, svaki dan od 17 do 19 sati, u galeriji Hrvatskog školskog muzeja “Školica za 5” u Hebrangovoj 5 u Zagrebu.

Ovaj petodnevni pedagoški program uz izložbu “Hrvatski učiteljski dom” vezan je uz upoznavanje jedinstvene arhitekturne kulturne baštine u Zagrebu, osnovnih pojmova vezanih uz kulturnu baštinu i utjecaju grafita, a namijenjen je djeci od 10 do 14 godina.

Program čine likovne radionice u kojima će djeca imati jedinstvenu priliku upoznati Hrvatski učiteljski dom iz neke druge perspektive – perspektive vizionara, graditelja i čuvara. Voditeljica radionica je Anja Serdar, mag. educ. art, a koordinatorica programa je Ivana Dumbović Žužić, viša kustosica pedagoginja.

Prijavite se putem e-adrese idumbovic@hsmuzej.hr i kroz kreativne radionice saznajte kako je nastao ovaj prelijepi spomenik kulturne baštine i zašto grafiti na spomenicima nisu neka sreća.

Broj mjesta je ograničen zato rezervirajte odmah! Ostale detalje potražite na mrežnim stranicama muzeja.