prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Završen literarni natječaj udruge Mlada pera

Udruga za promicanje dječjeg literarnog stvaralaštva i blogiranja “Mlada pera” organizirala je tijekom rujna 2019. godine literarni natječaj za učenike osnovnih škola pod nazivom “Piši na jeziku kojim se najlakše izražavaš – različitim jezicima na istome putu”.

Članove žirija razveselio je podjednak broj onih koji su sudjelovali i na prijašnjim natječajima i onih koji su se prvi put prijavili sa željom da se njihovo literarno stvaralaštvo  javno objavi, naravno uz suglasnost roditelja. To znači da Udruga Mlada pera uspijeva zadržati interes mladih literata i privući nove mlade spisateljske nade.

Ove je godine Brončano pero osvojila Valentina Crnčec, učenica 7. razreda OŠ Čazma za svoju krimi priču Otmičar iz sjene. Svojom pjesmom Dan i noć  Gita Radiković, učenica 2. razreda OŠ Petar Zrinski Šenkovec osvojila je Srebrno pero. Ovogodišnje Zlatno pero dobila je Dina Borček, učenica 4. razreda OŠ Ljubešćica za svoju pjesmu Črleno (Crveno).

Organizatori zahvaljuju svima koji su se prijavili na natječaj te ističu kako će svi pristigli radovi biti objavljeni u zborniku koji će izaći krajem siječnja 2020. godine.