prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

26. Državna smotra i natjecanje hrvatskih Globe škola

Učenici Osnovne škole Đurmanec, kao jedine škole koja je sudjelovala i koja se bavi Globe projektom u Krapinsko-zagorskoj županiji, pokazali su iznimno znanje te su zauzeli odlično 15. mjesto nakon orijentacijskog natjecanja u kategoriji osnovnih škola. 

U razdoblju od 15. do 17. svibnja  2023. godine učenici 8. b razreda Roko Peruško, Dorotea Pavić i Tara Šafranko, kao predstavnici Globe skupine, sudjelovali su na 26. državnoj smotri i natjecanju Globe škola u Čakovcu, a domaćin je bila II. Osnovna škola Čakovec. Na samoj smotri i natjecanju sudjelovalo je 40 učeničkih ekipa (škola).Priznanje

Drugi dio natjecanja je bilo predstavljanje istraživačkih projekata. U sekciji Pokrov i atmosfera projekt škole pod mentorstvom učiteljice Ljiljane Borovečki -Voska “Ranije sijanje – raniji urod?” pohvaljen je od strane državnog povjerenstva kao jedan od dva najbolje napravljena i prezentirana projekta. Školi je dodijeljeno i priznanje za iznimno uspješan istraživački školski projekt koji je predstavljen na 26. državnoj smotri i natjecanju hrvatskig GLOBE škola.

U pripremi učenika za državnu smotru sudjelovale su mentorice: Gordana Šimunić, Branka Žnidarić i Ljiljana Borovečki Voska. Iz škole čestitaju na uspjehu i učenicima i mentorima.