prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

30. Kamp mladih informatičara Hrvatske

Kamp mladih informatičara Hrvatske namijenjen je najboljim mladim informatičarima, darovitim učenicima osnovnih i srednjih škola i članovima udruga i klubova Hrvatskog saveza informatičara i održat će se od 7. do 17. srpnja 2021. godine.

Organizatori pozivaju sve mlade informatičare, koji su na informatičkim natjecanjima i smotrama softverskih radova na nacionalnoj razini u školskoj godini 2020./2021. postigli zapažene rezultate, da se prijave na natječaj Hrvatskog saveza informatičara za besplatno sudjelovanje na 30. kampu mladih informatičara Hrvatske, tako da najkasnije do ponedjeljka, 7. lipnja 2021. godine ispune Prijavnicu.

Radionice na Kampu bit će podijeljene u dvije skupine: obavezne i izborne.

U obaveznom dijelu Kampa polaznici će, ovisno o uzrastu i željama, biti dužni sudjelovati na nekoj od radionica na kojima će učiti programski jezik/jezike, osnovne i napredne algoritme.

Osim radionica u obaveznom i izbornom dijelu, za sve će sudionike biti organizirana i zanimljiva predavanja naših uspješnih natjecatelja koji su trenutno širom svijeta zaposleni u velikim svjetskim IT tvrtkama.

Radionice i razne druge sadržaje vodit će stručni suradnici HSIN-a, uspješni mladi informatičari i osvajači olimpijskih informatičkih medalja, te članovi Kluba informatičara otoka Krka. Posebna će se pažnja posvetiti slobodnom vremenu u čijoj će organizaciji i provedbi sudjelovati pedagoški voditelji Kampa.

Temeljem pristiglih prijava Hrvatski savez informatičara izabrat će za sudjelovanje na Kampu 2021 do 30 učenika osnovnih i srednjih škola. Prednost pri odabiru imat će učenici koji su u ovoj školskoj godini postigli najbolje rezultate na Hrvatskoj Logo Ligi, Hrvatskom otvorenom natjecanju iz informatike, Hrvatskoj Logo olimpijadi, Juniorskoj hrvatskoj informatičkoj olimpijadi, Hrvatskoj informatičkoj olimpijadi i Državnom natjecanju iz informatike.

Popis pozvanih učenika bit će objavljen na web stranicama HSIN-a u petak, 11. lipnja 2021. godine, a pozvani učenici će o svim detaljima vezanima za Kamp biti obaviješteni putem emaila, kada će moći odabrati radionice koje će pohađati.