prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

6. GISKO tjedan Harryja Pottera

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek već šestu godinu organizira “GISKO tjedan Harryja Pottera”. Ta manifestacija održavat će se od ponedjeljka, 30. kolovoza do petka, 3. rujna 2021. godine, a namijenjena je svim čarobnjacima i bezjacima u dobi od 9 do 99 godina.

U sklopu manifestacije Knjižnica organizira izložbu plakata pod nazivom “Svjetska Mapa za haranje” i radionice: “Sat čarobnih olovaka”, “Harry Potter izazov”, “Sat magičnih stvorenja”, “Bezjačke studije”, “Potragu za horkruksima”, “Potragu-koja-se-ne-smije-imenovati”, “Modificirani metloboj”, igraonicu društvenih igara i “Č.A.S.” provjeru znanja u obliku kviza.

Tjedan Harryja Pottera namijenjen je svim zainteresiranim korisnicima Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek, kako djeci i mladima, tako i odraslima. S obzirom na epidemiološku situaciju, GISKO tjedan Harryja Pottera održavat će se u skladu s preporukama. Broj je sudionika na radionicama ograničen, a svi sudionici dužni su držati se propisanih mjera.

Na radionice se može prijaviti osobno ili telefonski u radnom vremenu središnje knjižnice na Odjelu za rad s djecom i mladima od ponedjeljka, 23. kolovoza 2021. godine (Ljetno radno vrijeme Knjižnice).

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Culturenet.hr.