prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Buđenje

Udruga roditelja potencijalno darovite djece „Mali princ“ iz Karlovca organizirala je u četvrtak, 23. 1. 2014., malu eksperimentalnu dječju scenu nazvanu Buđenje, u suradnji sa Zorin domom, OŠ Grabrik, OŠ D. Jarnević, DV 4 rijeke i DV Karlovac. 

 

U šarolikom i igrovitom tonu gledatelji su mogli vidjeti dramsko i plesno stvaralaštvo 160-ero djece od vrtićke do srednjoškolske dobi. Bile su tu tri predstave Udruge roditelja potencijalno darovite djece „Mali princ“ uvježbavane u okviru kazališnog studija Udruge koju financijski podržava Grad Karlovac. Dramsku igru Gavran i lisica pripremili su polaznici mlađe dramske grupe s kojima je radila i vježbala Bogdanka Conjar.  Lutkarsku predstavu Kraljica prirode izveli su mlađi lutkari koje je znalački vodila Andreja Kralovec. Polaznici starije dramske grupe pripremili su dramsku igru u 6 prizora Mali princ je među nama  pod budnim okom voditeljice Milenke Pervan Stipić.

Iz OŠ Grabrik nastupili su lutkari s lutkarskom igrom Zimske priče te plesačice petog razreda. Učenici iz OŠ D. Jarnević plesali su Zimski ples. Gosti iz Dječjeg vrtića Karlovac izveli su predstavu Dolazak proljeća i otplesali dva plesa. Djeca i njihove odgojiteljice iz Dječjeg vrtića 4 rijeke izveli su predstavu Četiri godišnja doba.

Zajedničkom suradnjom Udruge, škola, vrtića i kazališta Karlovčani su imali priliku vidjeti neobičan niz dramskog stvaralaštva djece od 3 do 17-te godine života. Bio je to presjek polugodišnjeg rada izvanškolskih i izvannastavnih aktivnosti Udruge, škola i vrtića.