prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Treći transnacionalni projektni sastanak

Nakon dvije godine pripremanja, odrađenih radionica i četiriju učeničkih razmjena, u razdoblju od 9. do 11. srpnja 2018. godine, održan je treći, ujedno i završni transnacionalni projektni sastanak u okviru Erasmus+ projekta RADWAN. Sastanak se održao u Španjolskoj, a domaćini iz španjolske partner škole ugostili su partnere iz Poljske, Hrvatske i Turske.

U Španjolskoj su boravile učiteljice Ksenija Varović i Ana Tustonjić Dombaj iz OŠ Fran Koncelak Drnje, Područne škole Josipa Generalića Hlebine. Prisustvovale su nizu radionica i drugih raznovrsnih aktivnosti kao i pripremi završnog izvješća.

Većina je projektnih aktivnosti odrađena, međutim kako bi projekt bio zaokružen i doveden uspješno do završetka, preostalo je još nekoliko aktivnosti koje je potrebno provesti. Teme su ovog sastanka bile: završne dužnosti partnera, kao i mogućnosti za daljnju diseminaciju projekta prema ostalim školama i učiteljima kao i nastavak dobre suradnje.

Kolika je vrijednost projekta govori i činjenica da su se radom u projektu unaprijedile osnovne vještine učitelja koristeći inovativne metode poučavanja i utjecalo se na poboljšanje kvalitete poučavanja uporabom informacijske i komunikacijske tehnologije.

Cilj projekta RADWAN unaprjeđenje je jezičnih kompetencija učenika i uporaba suvremenih informacijsko-komunikacijskih tehnologija i njegovanje kulturne baštine.