prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Akreditacija Erasmus+

Od ove školske godine, Srednja škola Ban Nosip Jelačić u Zaprešiću nositelj je Akreditacije Erasmus+ u području odgoja i općeg obrazovanja za razdoblje od 2022. – 2023. godine.

Jedan od četiri cilja je unapređivanje kvalitete rukovođenja škole – strateških planiranja, podizanje motivacije nastavnika, sustava praćenja i vrednovanja napredovanja učenika i nastavnika, u sklopu kojega je naš ravnatelj dr. sc. Alan Labus u travnju boravio na strukturiranom tečaju “Improving School Leadership, u Rimu u organizaciji Araxa.Edu. AKredotacija

U zanimljivom i korisnom tečaju dijelila su se iskustva dobre prakse, povezivalo s kolegama iz drugim zemalja, raspravljalo o poboljšanju sudjelovanja na europskom obrazovnom prostoru te sudjelovalo u radionicama kako poboljšati kvalitetu rukovođenja školom sa svih aspekata.

Akreditacija u Erasmus+ programu svojevrsna je osobna karta škole kojom joj je olakšano sudjelovanju u europskom obrazovnom prostoru kroz jednostavniju prijavu i provođenje projekata, a u školi se u Erasmus+ programe uključuje sve više učenika i nastavnika.