prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Audio priča i druga bića

“Audio priča i druga bića” je novi izvedbeni eksperiment Teatra Poco Loco, njihov odgovor na pitanje: kako da budemo s vama kad god poželite? Osim autorskog pristupa poznatim pričama, uronili su i u svijet dječje poezije.

Do sada su objavljene tri audio priče: ‘Kraljevna na zrnu graška’, ‘Baka Zima’, ‘Vuk i sedam kozlića’, te dvije audio poezije: ‘Zvonimir Balog – Nevidljiva Iva’, ‘Nikolina Manojlović Vračar: Što sve’.

Organizatori ističu kako im je tekst postao poligon za zvučnu igru. Glumačke interpretacije, glazba i zaigrane pjesme stvaraju nježnu zvučnu atmosferu koja najmlađe uvodi u svijet jezika, obogaćuje vokabular, omogućuje mašti da se razmaše – bez obzira na dob.

Više informacija o projektu potražite na mrežnim stranicama Teatra Poco Loco.

Program podržava Ministarstvo kulture i medija putem Javnog poziva za programe digitalne prilagodbe i kreiranje novih kulturnih i edukativnih sadržaja.