prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Besplatna online radionica digitalnog pripovijedanja

Od 13. do 27. svibnja 2020. godine bit će održan niza predavanja u sklopu Online radionice digitalnog pripovijedanja, na kojem će polaznici imati priliku naučiti osnovne principe i tehnike digitalnog pripovijedanja.

Online radionicu vodit će profesionalne voditeljice iz partnerske organizacije Melting Pro, iz Rima. Na radionici će se učiti osnovni principi te tehnike digitalnog pripovijedanja i kako koristiti digitalne priče o tradiciji, običajima i kulturi svoga grada kao oruđe za promociju baštine. Temelj za učenje bit će neke od prikupljenih priča o Rijeci te priče koje proizlaze iz iskustva polaznika i polaznica radionice.

Radionica je namijenjena svima koje zanima kultura i svima koji se žele iz prve ruke informirati o digitalnom pripovijedanju i koristiti ga kao sredstvo za uključivanje korisnika i valorizaciju baštine. Organizatori posebno pozivaju one koji su zainteresirani tijekom radionice dijeliti svoje osobne priče vezane uz Rijeku te obiteljska sjećanja jer će se na radionici raditi na oblikovanju priča polaznika.

Rok za prijavu je 9. svibanj 2020. godine.

Više informacija o radionici i načinu prijave možete pronaći ovdje.