prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Besplatna radionica za učenike osnovnih škola

Studio Pangolin organizira radionicu “Prijedlozi i pokušaji” koja će se održavati u dva termina: 24. i 25. rujna i 1. listopada, od 10 do 12 sati, u maloj dvorani Pogona Jedinstvo. Voditeljica radionice je Neža Knez.

Radionica potiče osnovnoškolske dobi da kroz vizualni jezik materijaliziraju vlastito mišljenje i slobodno izražavanje. Kroz dijalog polaznici će osmišljavati predmete i kostime, te ih koristiti za scenografiju fiktivnog svijeta. Radionica se fokusira na medij crtanja, upotrebu raznih materijala i izrađivanja maski te poticanje zamišljanja fiktivnih svjetova.

Radionice su besplatne i održavaju se 24. i 25 rujna 2022. godine te 1. listopada od 10 do 12 sati. Mogu se prijaviti djeca između sedam i 13 godina, a poželjno je da budu prisutna u oba termina radionice.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na e-adresu nezakn@gmail.com.

Rok za prijavu prvog vikenda je 23.rujna 2022., dok je rok za prijavu drugog termina 30. rujna 2022. Broj sudionika je ograničen.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati organizatore putem e-adrese nezakn@gmail.com.

O voditeljici radionice:

Neža Knez rođena je u Ljubljani 1990. Godine 2014. diplomirala je kiparstvo na Akademiji likovnih umjetnosti i dizajna u Ljubljani, gdje je nastavila magistarski studij. Zadnjih par godina posvećena je mediju filma te koreografiji prostora u proširenom smislu. Već tri godine živi i radi u Zagrebu.