prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Besplatna radionica za učenike

U okviru programa Dizajnerska početnica održat će se još jedna u nizu besplatnih radionica za učenike viših razreda osnovne škole i srednjoškolce pod nazivom “Ogledalo bez mana”.

Radionica je na rasporedu u subotu 11. studenoga s početkom u 10 sati, a održava se u Hrvatskom dizajnerskom društvu u Zagrebu.

Polaznici i polaznice radionice samostalno će izraditi vlastite fanzine na temu ‘Ogledalo bez mana’. Fanzin je mala, obično ručno rađena i nekomercijalna publikacija, koja se može kopirati i umnožavati, popularna kao umjetnički medij najčešće underground kulture.

Radionica počinje promišljanjem o svom izgledu, onome što na sebi volimo te o vlastitim nesigurnostima. Na tu temu sudionici radionice će reagirati brzim crtežima i tekstualnim zabilješkama te će složiti jedinstvene ručno izrađene knjižice koje će im nakon radionice ostati kao podsjetnik da prihvate svoj izgled, zavole svoje tijelo i ne padnu pod utjecaj nametnutih standarda ljepote.

Ova radionica ima za cilj pokazati mladima kako nametnuti standardi ljepote nisu realna slika, te ih potaknuti na pozitivno poimanje vlastitog izgleda i promišljanje činjenice kako je istinska ljepota ona kojom zračimo iznutra.

Voditeljica radionice je ilustratorica Agata Lučić, a rok za prijavu je 10. studenoga do 15 sati.