prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Besplatne radionice o pisanju i provedbi Erasmus+ projekata

Hrvatska škola Outward Bound organizira informativne radionice o pisanju i provedbi Erasmus+ projekata u sklopu projekta Grada Zagreba, u suradnji s Centrom za mlade grada Zagreba.

Radionice se održavaju na hrvatskom i engleskom jeziku, a namijenjene su volonterima nevladinih organizacija i nastavnicima te ostalim stručnim djelatnicima iz obrazovnih institucija koji su motivirane za implementaciju vlastitih projekata u području neformalnog obrazovanja sa svojim učenicima.

Tijekom radionice polaznici će saznati kako osmisliti i provesti u djelo svoje ideje za Erasmus+ projekte.

Prijave i dodatne informacije dostupne su putem e-adrese ivana.dunder@outwardboundcroatia.com ili putem kontakt broja +385 91 422 22 74.

Termini i lokacije održavanja radionica
 

Datum Mjesto i jezik Vrijeme
     
29.1.2019. Ilica 155 (engleski) 17 – 20 sati
31.1.2019. Ilica 155 (hrvatski) 17 – 20 sati
1.2.2019. Gajeva 2 (engleski) 17 – 20 sati
5.2.2019. Gajeva 2 (hrvatski) 17 – 20 sati

 

Svaka radionica je zasebna i dolazak na jednu ne uvjetuje dolazak na druge. Sadržaj svih radionica je isti, a cilj je što većem broju polaznika radionica pružiti korisne informacije i približiti pisanje i provedbu Erasmus+ projekata.

* * *

Hrvatska škola Outward Bound uspješno je implementirala preko 30 Erasmus+ projekata (razmjene mladih, osposobljavanje osoba koje rade s mladima, projekti Europske volonterske službe). Voditelji radionica su iskusni voditelji Erasmus+ projekata u udruzi.

Sudjelovanje na svim radionicama je besplatno, a provodi se uz potporu Grada Zagreba, u sklopu projekta „Mogućnosti EU financiranja kroz Erasmus+ program za edukaciju, trening, mlade i sport“.