prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Besplatne ZOOM radionice glazbene produkcije za srednjoškolce i starije

Radionice glazbene produkcije odvijaju se u sklopu europskog projekta Art(ve)šeraj te su namijenjene osobama od 15 do 25 godina koje sviraju i produciraju glazbu te koje uz vodstvo mentora žele razviti svoj osobni i prepoznatljiv glazbeni stil.

Radionica se odvija online na aplikaciji ZOOM te će krenuti 13. rujna, u 19 sati. Odvijat će se ponedjeljkom, srijedom, petkom i nedjeljom sve do kraja listopada.

Polaznici će se na radionicama upoznati sa svim fazama glazbene produkcije te će, nakon teorijskog i praktičnog rada, raditi na razvoju vlastitog djela. Nakon što svoj rad usavrše na individualnim konzultacijama s mentorom, polaznici će ga postaviti na digitalnu platformu na kojoj će posjetitelji lajkati radove koji im se najviše sviđaju. Polaznici koji budu imali najviše lajkova upoznat će se s hrvatskim producentima!

Voditelj radionice je mladi hrvatski glazbeni producent Lovro Baletić, a radionica je za polaznike potpuno besplatna jer su sva financijska sredstva osigurana iz europskih fondova. Vrijednost radionice po osobi je 2.500,00 kuna.

Otvorena medijska grupacija provodi projekt u partnerstvu s Centrom za kulturne djelatnosti, a projekt financijski podržava Europska unija iz Europskog socijalnog fonda te Ministarstvo kulture i medija RH.