prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Besplatne ZOOM radionice kreativnog pisanja za mlade

Radionice kreativnog pisanja odvijaju se u sklopu europskog projekta Art(ve)šeraj te su namijenjene osobama od 15 do 25 godina koje imaju afiniteta prema pisanju te koji uz vodstvo mentorice žele razviti svoj osobni i prepoznatljiv stil.

Radionica se odvija online na aplikaciji ZOOM te će krenuti 13. rujna u 19:30 sati.

Odvijat će se ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom sve do kraja listopada, a svaka će radionica trajati 3 sata. Radit će se na svim formama i oblicima, a poseban će se naglasak staviti na kreativno pisanje za film i vizualne medije.

Na radionicama ćete razviti i ovladati tehnikom kreativnog pisanja te ćete raditi na razvoju vlastitog djela. Nakon što polaznici svoje djelo usavrše na individualnim konzultacijama s mentoricom, postavit će ga na digitalnu platformu gdje će posjetitelji lajkati radove koji im se najviše sviđaju. One polaznike koji budu imali najviše lajkova organizatori upoznaju s hrvatskim izdavačima i urednicima.

Voditeljica radionice je hrvatska redateljica i scenaristica Marina Tetarić Prusec. Diplomirala je filmsku i televizijsku režiju na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu pod mentorstvom Dušana Vukotića. Kao redateljica i scenaristica više je godina radila autorske filmove u produkciji HRT-a. Dobitnica je brojnih međunarodnih i domaćih priznanja, a njeni su scenariji za igrane filmove u vrhu filmskih festivala u SAD-u, Rusiji i Indiji. Posljednjih godina Marina Tetarić Prusec radi u nezavisnim produkcijama.

Prijaviti se može preko Google obrasca.

Radionica je za polaznike potpuno besplatna jer su sva financijska sredstva osigurana iz europskih fondova. Vrijednost radionice po osobi je 2.500,00 kuna.

Otvorena medijska grupacija provodi projekt u partnerstvu s Centrom za kulturne djelatnosti, a projekt financijski podržava Europska unija iz Europskog socijalnog fonda te Ministarstvo kulture i medija RH.

Više informacija moguće je pronaći ovdje.