prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

CARNET Edu – pogledajte snimke webinara i sadržaje na temu umjetne inteligencije u školi

Ako ste propustili, pozivamo vas da pogledate snimke dostupnih CARNET-ovih webinara na temu umjetne inteligencije u školi. 

Snimke webinara su prvenstveno namijenjene odgojno-obrazovnim radnicima školskih ustanova, ali pozivamo i ostale zainteresirane koji žele saznati više o konkretnoj primjeni umjetne inteligencije u nastavnom procesu.

Osim snimki webinara na temu umjetne inteligencije, na raspolaganju Vam se nalazi i EduBlic kao digitalni sadržaj CARNET-ovog Programa obrazovanja koji je razvijen u sklopu projekta e-Škole. EduBlic omogućuje samostalno i u vlastitom tempu razvijanje kompetencija na temu umjetne inteligencije.

Osim navedenog, u sklopu tečaja Suradnja i umrežavanje za rad u školi – pokrećem projekt nalazi se knjiga Uvod u umjetnu inteligenciju u odgojno-obrazovnom procesu. Direktni pristup sadržaju knjige je na ovoj poveznici. Ako želite uspješno dovršiti tečaj potrebno je prijaviti se u sustav s AAI@EduHr identitetom. Tečaju možete pristupiti anonimno odnosno kao gost uz lozinku “carnet” ali takvom prijavom u sustav ne možete steći digitalnu značku.

Za one koji su zainteresirani za temu umjetne inteligencije školi i željeli bi se angažirati na ovakvim aktivnostima, predlažemo da proučite javni poziv za odgojno obrazovne radnike škola za sudjelovanje u projektu „Podrška primjeni digitalnih tehnologija u obrazovanju (BrAIn)”.

CARNET održao krajem travnja ove godine informativni webinar o javnom pozivu u sklopu projekta „Podrška primjeni digitalnih tehnologija u obrazovanju (BrAIn)”. Pozivamo vas da putem snimke webinara saznate više informacija o samom javnom pozivu.  Osim toga, uskoro ćete na CARNET-ovim mrežnim stranicama moći pronaći odgovore na pitanja koja su postavili sudionici tijekom webinara.

Dodatno, za sva pitanja vezana uz CARNET edukacije možete se obratiti e-mailom na helpdesk@skole.hr.

Više informacija o CARNET-ovim edukacijama pronađite ovdje.

Želimo vam ugodno učenje uz CARNET Edu!