prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

CARNET na MoStart 2023 konferenciji

Digitalna transformacija u obrazovanju i primjena umjetne inteligencije glavne su teme prve međunarodne konferencije – MoStart koja se, od 18. do 20. travnja održava u organizaciji Sveučilišta u Mostaru. CARNET je ponosni organizacijski partner ove konferencije koja je okupila više od 500 sudionika.

Djelatnici CARNET-a su aktivno sudjelovali u organizacijskom odboru konferencije, a održali su i predavanja te radionice na kojima su podijelili svoja znanja i iskustva u području digitalne transformacije u obrazovanju.

Tihomir Markulin, pomoćnik ravnatelja CARNET-a za podršku korisnicima prenio je sudionicima konferencije iskustva CARNET-a u implementaciji digitalnog potpisa i predstavio tijek digitalnog potpisivanja dokumenata kvalificiranim elektroničkim potpisom od osnova digitalnog potpisivanja dokumenata do sigurnosti navedenog procesa.

Savjetnik ravnatelja CARNET-a Goran Škvarč sudjelovao je na panelu o pristupu Bosne i Hercegovine GEANT projektu i GEANT mreži, dok su CARNET-ovi eksperti Dragana Kupres i Kristijan Zimmer održali radionicu o digitalnoj zrelosti za škole, s naglaskom na organizaciju, ljude i tehnologiju.

Na konferenciji je održan i panel „Elektronički identitet i usluge povjerenja u praksi“, na kojem je sudjelovao pomoćnik ravnatelja Tihomir Markulin prenio iskustva CARNET-a u upravljanju elektroničkim identitetima, sigurnosti identiteta i izazovima s kojima se CARNET susreće u radu sa svojim korisnicima.

Više informacija možete pronaći ovdje.