prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

CARNET-ovi e-Škole tečajevi pružaju fleksibilnost u pohađanju

Na svojim e-tečajevima, CARNET nudi fleksibilnost tako da možete učiti kada god hoćete i koliko god hoćete.

Na svojim e-tečajevima, CARNET nudi fleksibilnost tako da možete učiti kada god hoćete i koliko god hoćete. To konkretno znači da su upisi stalno otvoreni i možete započeti pohađati tečaj kada vam najviše odgovara. Bitno je samo da ga završite okvirno do 1. srpnja 2023.

Ipak, neke aktivnosti u tečaju imaju definirani rok. Radi se o međusobnom vrednovanju radova (tzv.radionica) koje su uvijet za stjecanje digitalne značke. Ta aktivnost će se ponavljati periodički  i omogućavati tako više prilika za uspješno dovršavanje tečaja. Ako ste neki tečaj već upisalii, ali niste završili, sada imate novu priliku za uspješno dovršavanje.

Za svaki tečaj definirano je vremensko opterećenje polaznika. U satima je procjenjeno vrijeme za uspješno svladavanje aktivnosti na tečaju poput čitanja i gledanja sadržaja, istraživanja mogućnosti digitalnih alata, pretraživanje portala i simulacija, rješavanje testova, zadataka i slično. Naravno, ovisno o vašem predznanju, ta vremenska procjena može varirati: možda će vam trebati manje ili više sati za uspješno dovršavanje tečaja.

Za sada su dostupni sljedeći tečajevi, pridružite se kada vam najviše odgovara.

Nastava uz digitalne tehnologije po mjeri učenika s posebnim odgojno-obrazovnim potrebama

Inovativni učitelji i nastavnici: suvremeni obrazovni trendovi i primjena digitalnih alata u nastavi

Programiranje u Pythonu.

Za više informacija i upis kliknite na pripadajuće poveznice.