prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

CARNET webinar: „Alisa u zemlji TikToka (Sigurnost na društvenim mrežama)“

U utorak, 9. studenoga 2021. godine, s početkom u 13 sati nastavljamo edukaciju korisnika webinarom „Alisa u zemlji TikToka (Sigurnost na društvenim mrežama)“.

Svakodnevno koristite društvene mreže, a primijetili ste kako to isto rade i vaši učenici? Budući da se danas koriste u brojne svrhe i izvor su iznimne količine podataka, društvene mreže postaju korisno sredstvo kibernetičkih napada. Na ovom webinaru saznat ćete kako kibernetički zločinci iskorištavaju društvene mreže za zlonamjerne aktivnosti i kako možete postati najbolja obrana, kako sebi, tako i svojim učenicima. Uronite s nama u zemlju TikToka i ostalih društvenih mreža, gdje ćemo vam otkriti sve tajne sigurnog korištenja istih. Odgojem i obrazovanjem možemo zajedno osvijestiti sigurnost na društvenim mrežama, ali kao i svaka avantura, potrebno je napraviti prvi korak.

Svi zainteresirani za sudjelovanje na webinaru trebaju:

  1. Prijaviti se putem aplikacije EMA, najkasnije do početka webinara.
  2. Na dan održavanja webinara, prijaviti se u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom u sustavu AAI@EduHr i potom pristupiti webinaru putem Microsoft Teams live events alata.

Nakon prijave u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom i sudjelovanjem u webinaru, sudionici ostvaruju pravo na potvrdu o sudjelovanju.

Na portalu CARNET Meduza možete pogledati kratku videouputu za prijavu u MS Teams/MS Live Event/Web.

Pozivamo vas da posjetite i CARNET-ovu mrežnu stranicu Nastava na daljinu na kojoj smo arhivirali dosadašnje webinare i dodatne sadržaje iz nove serije CARNET-ovih webinara za učitelje i nastavnike.