prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Cjelogodišnje radionice tehničkih aktivnosti ZTK Splita

S početkom nove školske godine u Zajednici tehničke kulture grada Splita ponovno započinje održavanje cjelogodišnjih radionica tehničkih aktivnosti.

Radionice će se provoditi u prostorijama ZTK grada Splita (Varaždinska 53) od 17. rujna 2022. do 10. lipnja 2023., a obuhvaćat će nekoliko područja tehničke kulture (robotika, automatika, programiranje i modelarstvo), a namijenjene su svim zainteresiranim učenicima od drugog do osmog razreda osnovne škole.

Kurikulum radionica individualizirat će se prema učeničkim sposobnostima, interesima i ambicijama, s ciljem poticanja kreativnosti, razvijanja vještina i kompetencija u daljnjem obrazovanju te afiniteta prema tehničkim djelatnostima. Broj polaznika radionica je ograničen, a prijave se zaprimaju do 12. rujna 2022. Prijavnice za radionice mogu se pronaći u privitku objave, na mrežnoj stranici ZTK grada Splita. Nakon zaključenja roka za prijavu, bit će formirane grupe učenika za svaku od navedenih radionica, o čemu će prijavitelji biti pravovremeno obaviješteni.

 

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Hrvatske zajednice tehničke kulture.