prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

CRO-IGF: Pridružite se oblikovanju digitalne budućnosti Hrvatske

Organizacijski odbor Hrvatskog foruma za upravljanje internetom (CRO-IGF), kao dio globalne inicijative koja djeluje pod okriljem UN-a, poziva sve na sudjelovanje u odabiru tema za nadolazeći CRO-IGF forum koji će se održati 22. svibnja 2024. godine u Opatiji.

Vaša povratna informacija je od ključne važnosti kako bi se osiguralo da forum bude zanimljiv i relevantan što većem broju sudionika.

Stoga su predložene sljedeće teme:

  1. AI (umjetna inteligencija) i Akt o umjetnoj inteligenciji
  2. NIS 2 (kibernetička sigurnost)
  3. Web 4.0 (razvoj interneta)
  4. Otvoreni podaci
  5. Istraživački podaci (Data Sharing)

Organizatori mole da razmislite o ovim temama i podijelite s njima vaše prijedloge, razmišljanja i komentare putem upitnika koji će biti otvoren do 4. travnja 2024. godine.

Vaše sudjelovanje je anonimno, a vaši podaci neće biti prikupljani ni obrađivani. Organizacijski odbor CRO-IGF-a će pažljivo razmotriti sve prijedloge te odabrati najzanimljivije teme za forum, uz mogućnost promjene ili dopune tematskog programa.

Pridružite se i vi oblikovanju digitalne budućnosti Hrvatske!