prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
AI
Radionica AI eksperimenti

Radionica AI eksperimenti

Radionicu su osmislili i organizirali učenici Gimnazije Vukovar pod mentorstvom nastavnika Sanje Pavlović Šijanović, Antonije Milić i Davora Šijanovića, u suradnji sa Američkim kutkom Vukovar i odjelom za mlade „Spajalica“ Gradske knjižnice Vukovar.

Interaktivni doživljaj svemira

Interaktivni doživljaj svemira

Povodom obilježavanja Tjedna svemira u Osnovnoj školi “Dobriša Cesarić” Osijek organizirana je radionica na kojoj su sudjelovali pojedini učenici 5. a, 6. a, 6. b, 7. a i  8. a razreda.

Adaptivno učenje i umjetna inteligencija u obrazovanju

Adaptivno učenje i umjetna inteligencija u obrazovanju

U ponedjeljak, 3. srpnja 2023. godine, na državnom stručnom skupu nastavnika engleskog jezika u Karlovcu održalo se predavanje „Adaptivno učenje i umjetna inteligencija u obrazovanju“. Predavanje je održala Renata Ivanković iz CARNET-a koja je govorila o prednostima adaptivnog učenja i na koji način može pozitivno djelovati na motivaciju učenika.

AI for kids

AI for kids

I ove su godine učenici četvrtih razreda Osnovne škole Hugo Badalić, Slavonski Brod s aktivnosti “AI for kids” sudjelovali na međunarodnom natjecanju STEM Discovery Campaign 2023.